duminică, 5 iulie 2009

Ce este dragostea?

S-a facut un studiu printre copiii cu varste cuprinse intre 4-8 ani, intrebati ce este dragostea in opinia lor, acestia au raspuns:

Cand bunica a avut un acces de reumatism de nu se putea apleca sa-si dea cu lac pe unghiile de la picioare, bunicul a facut-o pentru ea, desi si el avea reumatism. ( Rebecca, 6 ani)
Cand cineva te iubeste, are un mod deosebit de a-ti spune numele, incat ti-l simti in siguranta in gura lui. ( Billy, 6 ani)
Dragostea este cand mergi la restaurant sa mananci si dai toti cartofii prajiti cuiva fara sa-i ceri nimic in schimb. (Crissy, 6 ani)
Dragostea e atunci cand faci pe cineva sa zambeasca chiar daca e obosit. (Terry, 4 ani)
Dragostea e cand spui unui baiat ca e frumoasa bluza lui si el de atunci vine in fiecare zi numai cu acea bluza. (Noel, 7 ani)
Dragostea e cand catelusul tau iti linge toata fata chiar daca l-ai lasat singurel toata ziua. (Mary-Anne, 4 ani)
Dragostea e cand cineva te raneste, chiar daca te doare ingrozitor, tu nu plangi pentru ca stii ca o s-o doara si pe persoana care te-a ranit. (Matthew, 6 ani)
Dragostea e cand sora ta mai mare te iubeste pentru ca-ti da tie toate hainele ei vechi si ea trebuie sa se duca la cumparaturi ca sa-si ia altele. (Lauren, 4 ani)
Dragostea este cand un batran si o batrana sunt inca buni prieteni desi se cunosc unul pe altul de mult timp. (Tommy, 6 ani)
Dragostea este cand de Craciun te opresti din desfacutul cadourilor ca sa te bucuri de bucuria celorlalti. (Bobby, 5 ani)
Dragostea este cand spui cuiva ceva rau despre tine si ti-e frica ca n-o sa te mai iubeasca, dar acea persoana te surprinde iubindu-te chiar mai mult. (Nikka, 6 ani)
Dragoste a fost atunci cand Dumnezeu ar fi putut sa spuna niste cuvinte magice ca sa scape din cuiele de pe Cruce, dar n-a facut-o si s-a mantuit pentru noi…asta e dragostea. (Max, 5 ani)

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu