duminică, 28 februarie 2010

"Acum ce faci!?"

Lumea e plina de ne-oameni, de ipocriti, de lasi, de mincinosi etc...Nimic nou...Dar ce faci atunci cand descoperi ca si EI - oamenii care ar trebui sa iti fie ca un exemplu, oamenii care ar trebui sa te invete cum sa te porti, cum sa castigi razboiul cu viata pe o cale cat de cat diplomata - fac si ei parte din categoria oamenilor enumerati mai sus?

TU ce faci atunci? Cum sa faci sa nu ajungi si TU ca ei? Cum sa faci ca sa nu ajungi sa'i urasti? Ce faci atunci cand iti dai seama ca si EI - oamenii pe care ar trebui sa'i iubesti cel mai mult, oamenii care ar trebui sa te ajute, sa te inteleaga, sa te asculte, sunt ca acei oameni pe care TU nu ii poti suporta si pe care TU i'ai criticat mereu?

Initial, am vrut sa mai adaug inca un cuvant care ii defineste pe o mare parte a oamenilor din ziua de azi - "jeguri" - dar stiti de ce nu am facut'o? Pentru ca mi'am dat seama ca si EI fac parte din acei oameni, dar inca nu pot ( sau nu vreau ) sa'i numesc asa, din simplul motiv ca sunt EI.

Cum te mai porti acum cu ei? Cum mai poti avea acum incredere in ei? CUM!?

Si te simti si mai rau atunci cand stai si'ti amintesti ca de mult EI dadeau semne de asa ceva, dar n'ai vrut sa observi, pur si simplu NU AI VRUT.

Bun, si revenim la intrebarea initiala, "ACUM CE FACI?":
1.Te porti ca si cum nimic nu s'ar fi intamplat - si asa intri si TU in categoria "ne-oameni, ipocriti, lasi, mincinosi etc ".
2.Sau le spui in fatza ( atunci cand o sa ai curaj s'o faci) ce crezi despre ei - si asa te descarci si afla si Ei ce crezi si tot asa rupi orice legatura cu EI.


Oricum, pana te hotarasti ce faci ( iar daca optezi pentru varianta a doua - pana o sa ai curaj ), esti si TU un "jeg". Deci SUNT SI EU UN JEG DE OM!!!

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu